Pregnancyshoot

Jouw prachtige babybuik en zwangerschap staan centraal tijdens deze shoot. We kiezen samen een mooie locatie uit die past bij jullie stijl, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Denk bijvoorbeeld aan het strand en de duinen, het bos of de botanische tuin. Of wat dacht je van een stedelijke stijl, waarbij we fotograferen in jullie favoriete stad!

Bij een buiten-locatie houden we het weer goed in de gaten, mocht er slecht weer voorspeld worden dan kunnen we eventueel altijd uitwijken naar een binnen-locatie of de shoot naar een ander moment verzetten. De Pregnancyshoot neemt bij voorkeur plaats tussen week 32 en week 35 van jouw zwangerschap. Dan is jouw babybuik al mooi zichtbaar en lopen we zo min mogelijk het risico dat je je niet fit genoeg meer voelt of dat de baby zelfs al geboren is.

Daarnaast kunnen we outfitopties doornemen, zowel voor jou als voor jouw partner of gezin. Kun je niet kiezen voor één outfit? Omkleden tijdens de shoot is uiteraard geen enkel probleem. De shoot duurt zo’n 1 á 1,5 uur, daarna ga ik aan de slag met het selecteren van de beste foto’s. Jullie kunnen de resultaten van de reportage na zo’n twee weken verwachten. Ik houd jullie tussendoor op de hoogte en geef uiteraard een seintje wanneer ik de foto’s digitaal naar jullie heb opgestuurd. Ten slotte: de Pregnancyshoot kan zowel individueel, met partner als met kinderen worden geboekt.

Newbornshoot

De beginperiode van het leven van jouw baby is zo ontzettend bijzonder. Die teentjes en handjes zijn nooit meer zó klein. Je kunt die hele start nog eens herbeleven aan de hand van foto’s die we maken tijdens een Newbornshoot. Deze lifestyle-reportage schiet ik bij jullie thuis, in de fijne thuisomgeving van de baby. Tijdens de shoot geef ik af en toe gerichte aanwijzingen, maar het draait vooral om het vastleggen van jullie nieuwe leven als (groter) gezin, hier staan echte en spontane momenten natuurlijk ook centraal. Mooie en lieve attributen in de foto’s zoals het schattigste pakje, het kleedje dat oma heeft gebreid of de eerste knuffel maken het geheel nog persoonlijker, die belangrijke details leg ik uiteraard ook vast.

Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is om voldoende tijd in te plannen voor de Newbornshoot, daarom ben ik in totaal zo’n 2 á 2,5 uur bij jullie op bezoek. In die tijd maken we de foto’s, maar hebben we ook tijd om rustig aan te doen of even te pauzeren om de baby bijvoorbeeld te voeden. De Newbornshoot vindt meestal tussen de 2 en 6 weken na de geboorte plaats, maar vooral is het belangrijk dat jullie er klaar voor zijn. We plannen een voorkeursdatum in op basis van de uitgerekende datum, maar mocht die dag uiteindelijk niet blijken te werken, plannen we de shoot op een andere dag in.

Jullie kunnen de resultaten van de reportage na zo’n twee weken verwachten. Ik houd jullie tussendoor op de hoogte en geef uiteraard een seintje wanneer ik de foto’s digitaal naar jullie heb opgestuurd.

Belly to Baby

Bij het Belly to Baby pakket ontvang je zowel een Pregnancyshoot als een Newbornshoot, zoals hierboven beschreven. Op deze manier heb jij dus een compleet verhaal van voor tot na de geboorte van jouw baby. Waardevol om zelf op terug te kijken, maar ook zeker om later aan jouw kind(eren) te laten zien.

Bij het boeken van een Pregnancyshoot kun je direct aangeven gebruik te willen maken van het Belly to Baby pakket, dan ontvang je een leuke korting van 20 euro!

Newbornshoot Amsterdam

4 januari 2024