Via deze pagina kun je direct jouw tijdslot voor een shootdag reserveren en je aanmelden voor de Masterclass. Na aanmelding krijg je van mij altijd een bevestiging, neem even contact op als jouw aanmelding niet binnen drie werkdagen is beantwoord. Als de betreffende Masterclass/Shootdag al vol zit, dan zet ik je op de wachtlijst en krijg je automatisch een mailtje bij de volgende editie!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wanneer er weer iets op de planning staat, laat het mij dan even weten!

Hieronder kun je zien wat er al in de agenda staat:

FEBRUARI

Model Masterclass, zaterdag 17 februari, Amsterdam
(Wegens omstandigheden is deze editie helaas uitgesteld – nieuwe datum wordt bekend gemaakt)

In de maand februari debuteren we met de Model Masterclass! De Masterclass vindt plaats op 17 februari in Amsterdam en wordt georganiseerd in samenwerking met model Kirsten Visser van The Best Model Guide. Wil jij meer weten over poseren en het werken met klanten in de modellenwereld? En daarnaast direct sterke foto’s toevoegen aan jouw portfolio? Check dan even de website en meld je aan!

Meer informatie over de Masterclass kun je vinden op www.thebestmodelguide.com.

Kosten: 99 euro per deelnemer

17 januari 2024