Voorbereiding

Eerst kiezen we een mooie locatie en een geschikte datum die past bij jullie wensen. De locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overdekte theetuin, het strand of een appelboomgaard. Of wat dacht je van een stedelijke stijl, waarbij we fotograferen in jullie favoriete stad! Ik sta voor van alles open en denk graag mee om samen tot een uniek en persoonlijk idee te komen. Laat jouw ideeën dus vooral de vrije loop!

Bij een buiten-locatie houden we het weerbericht goed in de gaten. Mocht er slecht weer voorspeld worden, kunnen we eventueel uitwijken naar een binnen-locatie of we verzetten de shoot naar een ander moment.

Outfits

Daarnaast kunnen we jullie outfitopties doornemen. Wat past er bij het seizoen en bij jullie locatie en stijl?

Familyshoot

Bij een Familyshoot kan het leuk zijn als iedereen enigszins rekening houdt met een bepaalde dresscode. Denk bijvoorbeeld aan de tinten van het seizoen of kleuren die matchen met de achtergrond. Je hoeft echt geen compleet afgestylde familie mee te nemen, maar het mag natuurlijk wel. 😉

Loveshoot

Een goede outfitmatch staat prachtig op foto’s. Ga jij voor een romantische stijl met neutrale tinten en een maxi-dress of sta jij liever in een fashionable suit naast jouw partner? Kun je niet kiezen voor één outfit? Omkleden tijdens de shoot is uiteraard geen enkel probleem.

De shoot

De shoot duurt zo’n 1 á 1,5 uur. Daarna ga ik aan de slag met het selecteren van de beste foto’s. Jullie kunnen de resultaten van de reportage na zo’n twee weken verwachten.

Ik houd jullie tussendoor op de hoogte en ik geef een seintje wanneer ik de foto’s digitaal naar jullie heb opgestuurd.

Heb je nog vragen of wil je een Family – of Loveshoot boeken? Neem dan even contact met mij op!

6 februari 2024