Voorbereiding

Ten eerste gaan we samen kijken naar jouw wensen. Hoe veel en wat voor soort foto’s wil jij graag laten schieten? We bespreken bijvoorbeeld of we tijdens jouw Modelshoot aan de slag gaan met een nieuwe set polaroids/digitals en/of we juist meer gericht zijn op fashionshots. Op basis hiervan kiezen we een passend pakket.

Voor polaroids en neutrale portretten kunnen we gebruik maken van mijn huisstudio in Amsterdam. Hier hebben we neutrale wanden en veel daglicht tot onze beschikking. Bij het boeken van een Modelshoot is het gebruik van deze ruimte bij de prijs inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere (studio)locatie te gebruiken. Ik sta voor van alles open en denk graag mee om samen tot een uniek en fashionable idee te komen. Laat jouw ideeën (of die van jouw modellenbureau) dus vooral aan mij weten, dan maken we er samen een tof concept van!

Inbegrepen bij een Modelshoot:

Make-up & Hair Artist kan voor een meerprijs worden bijgeboekt

Na de shoot

Je kunt jouw nieuwe portfoliomateriaal binnen twee weken in jouw mailbox verwachten. Tussendoor houd ik je op de hoogte en ik geef je uiteraard een seintje als ik de foto’s heb verzonden! De foto’s zijn direct klaar om op te nemen in jouw portfolio.

Heb je nog vragen of wil je een Modelshoot boeken? Neem dan even contact met mij op!

#

6 februari 2024