Sterke beelden zijn belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf. Tijdens een Brandingshoot zet ik jou en jouw bedrijf in beeld, maar hoe verloopt het proces en wat kun je verwachten?

Ten eerste bespreken we jouw wensen. Wat wil je uitstralen met jouw beeldmateriaal? Wil je dat het nieuwe materiaal aansluit op een al bestaande bedrijfsstijl of wil je een (lichte) re-branding doen? Welke locatie en outfits passen er bij jouw stijl? We bespreken alle ins-en outs van de invulling van jouw Brandingshoot. Hierin denk ik actief met je mee en lever suggesties aan om samen tot een mooi plan te komen. De ideeën giet ik om in een shootplan inclusief moodboard, zodat we een gericht doel hebben om mee te werken tijdens de shoot.

Ten tweede bespreken we wat jij nodig hebt. Ga je voor een aantal goede portretten of heb je ook content nodig voor sociale media en/of om jouw website aan te kleden? Zitten daar bijvoorbeeld ook flat-lays of foto’s met producten bij? Aan de hand hiervan bepalen we welk pakket met welke hoeveelheid foto’s het beste bij jou en jouw wensen past.

Dan is de dag daar, jouw Brandingshoot! We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en gaan samen aan de slag. Tijdens de shoot geef ik gerichte aanwijzingen over poseren, etc. om het beste uit jouw foto’s te halen. Ik werk vaker met mensen die niet (vaak) voor de camera staan, dus ook als je nog geen ervaring hebt is dat geen enkel probleem! We werken de looks van het shootplan af tot alles erop staat en drinken nog een kop koffie of thee om de shoot af te sluiten.

Na de shoot maak ik een selectie van de geslaagde foto’s, deze zet ik in selectiesheets die ik digitaal naar jou toestuur. Aan de hand van deze sheets mag jij jouw eigen foto’s gaan selecteren, uiteraard hoef je dit niet alleen te doen, ik geef mijn eigen ideeën ook direct mee en mocht je er niet uit komen dan kun je mij natuurlijk altijd contacten, dan kijken we er gewoon samen naar.

Na het selecteren ga ik de gekozen foto’s bewerken, zodat ze nog beter bij jouw stijl passen. Het resultaat kun je na zo’n twee weken op jouw digitale deurmat verwachten. Tussendoor houd ik je uiteraard op de hoogte en ik geef een seintje als ik ze naar je heb opgestuurd.

Heb je nog vragen of wil jij een Brandingshoot boeken, neem dan contact met mij op!

11 maart 2024